//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/10/fehér-gallér-háttér-nélkül.png

Készen állsz rá, hogy életed legjobb könyvét a kezedbe vedd?

Ha értékes időt fordítasz magadra, minden sokkal jobban megy majd.

A hatszoros bestseller író, aki felforgatta a könyvszakmát, eléd tárja azt a regényt, amit sohasem fogsz elfelejteni. Egy csodálatos és izgalmas könyv, igaz történet alapján.

Miről szól?

De figyelmeztetlek,

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/10/mock-00216-1.png

Ez nem egy hétköznapi, sablonos mű. Olyasmit kapsz, amire talán nem vagy felkészülve. Most még dönthetsz úgy, hogy kilépsz, vagy tovább görgetsz és részese leszel egy szédítő utazásnak.

Ha érdekel a magyar milliárdos Tamássy család hihetetlen élete, bírod az izgalmakat és kedveled a mindent elsöprő szenvedélyt, akkor ezt a történetet az elejétől a végéig élvezni fogod. Egyetlen unalmas perced sem lesz mostantól és meggyőz arról is, hogy rendszeresen olvasnod kell!

Tudtad, hogy ha nem kapcsolódsz ki a hétköznapi mókuskerékből, depressziós leszel? Minőségi szórakozásra van szükséged és mi ezt kínáljuk.

Érdekel, tovább

Ez a könyv beszippant – és te imádni fogod

A történet rögtön a mélyvízbe vet és egy feszültséggel teli fejezettel indít, a mesés Fidzsi-szigeteken.

Átsuhan veled a magyar milliárdosok hihetetlen világán, hogy megszeresd vagy épp megutáld őket. Aztán bevezet sötét titkaikba, ahol a pénzcsinálás mesterei lesznek az idegenvezetőid, végül jónéhány megdöbbentő csavarral felkerül az i-re a pont és megérted, hogy már rég el kellett volna olvasnod ezt a könyvet. Beutazhatod a szereplőkkel a világot, gyönyörködhetsz a balatoni tájban, élvezheted a magángép kényelmét mindaddig, amíg rá nem jössz, az ő életük sem csak gyémántpor és csillogás. Áthatja a művet a perfekcionizmus.

Meglátogatjuk New Yorkot a világháború után, hogy néhány fejezet erejéig egy mesésen gazdag család múltjával ismerkedjünk. Belepillantunk a rendszerváltás utáni Magyarország alvilágába, majd párhuzamosan a jelenben is kalandozunk. Mindezt úgy, hogy a közel negyven évnyi ugrásba egy kicsit sem fogsz beleszédülni, de a történetben annál inkább.

Ez a könyv nem mindennapi, ahogy a szereplői sem. Csodálatos helyek hiteles ábrázolása, friss nyelvezete, nagyszerű összefüggései lenyűgöznek majd. Egy arcon csapó őszinteséggel megírt történet, különleges olvasóknak.

Az első kötetet befejezve pedig már magabiztosan nyitod ki a sorozat következő részét. Izgatott leszel és kíváncsi.

Miért itt vedd meg?

Mert ez a szerző oldala.

Így személyesen támogathatod az írót és nem teszi zsebre a hasznot sem a könyvkiadó, sem pedig a könyvterjesztő. Közvetlenül kérheted, hogy az író dedikálja és csodás könyvjelzővel látjuk el.

A regénysorozatot hatalmas várakozás előzte meg. Az író évekig váratta a közönséget. A hamisítatlan Mira Sabo stílus garancia a sikerre. Biztosan el fog fogyni. A kérdés csak az, hogy az egyik példány a te könyvespolcodon lesz-e.

A könyv megjelenése előtt, alig hintettük el az olvasók körében, hogy várható egy újabb Mira Sabo regény, máris elkezdtek záporozni a kérdések, hogy mikor és hol lehet megvenni és van-e előrendelés.

Szerencséd van! Már a sorozat második része is megjelent és most kedvezményesen, együtt vagy külön is megvásárolhatod itt, sőt, akár e-könyvben is letöltheted.
Szerezd meg egyszerre mindkettőt kedvezményesen.
Kell ennél több?

Akik már olvasták

Elégedett olvasók tízezrei mondtak már igent Mira Sabo műveire.
Legyél te is részese ennek a nem mindennapi utazásnak.

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Nagyon sok könyvet olvastam már ebben a kategóriában (is), de amit te papírra vetsz, az brutálisan jóAnnyi érzelem van bennem mikor olvasom az általad írt könyvet, hogy el sem hiszem. Csodálat, düh, szenvedély, harag, szeretet, kíváncsiság és még sorolhatnám.”
– Szabó Veronika

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Már alig várom…
Az eddig megjelent könyveid lebilincselők, megszűnt körülöttem minden, amíg el nem olvastam. (viszlát porszívó, viszlát mosogatás. Függő lettem.
– Horváth Kinga

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Minden könyved a polcon, kiolvasva (többször is)! Szerintem pasira na jó, alfahímre ennyit én még nem vártam! De! – tudom, hogy megéri! A te védjegyed az a biztosíték kiverő őszinteség, merészség amivel hozzá nyúlsz ehhez a témához! Tényleg letehetetlen történet!
– Zoltánné Gabi

A szerző

Ki vagyok én? Egy hatszoros bestseller író, aki megkapta a Dugonics András Irodalmi Díjat. Egy XXI. századi nő, aki tudja mit akar, mit, miért csinál. Kutatja az élet igazságait, a boldogság titkát. Célokat fogalmaz és utakat satíroz. Könyveket ír. Gyermeket nevel. Körvonalat tölt meg tartalommal, vágyakozik, kíván, harcol.

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/10/rolam.jpg

Keresem a szimbolikus talapzatot, amibe kapaszkodva utat török, silány értékrendű világunkban, valamiképpen értéket teremtve, talán. Cáfolatokat kutatva, egy sorsot keresve.

Firkálgatok. Néhány ezer oldalt megtöltöttem már szavakkal. Neked! Azt, mondják, nem is rossz. Izgalmas, igaz történeteken dolgozom. Vevő vagy erre? Nem is hagylak belesimulni a középszerűbe, az naponta jön szembe. Fel akarlak pofozni a lapokon, vízbe fojtani, újraéleszteni, lemezteleníteni, majd felöltöztetni, átölelni, az arcodba kiabálni, hogy felébredj, mert jön szembe az élet.

Ne félj tőlem, csak sarkallni akarlak. Követelni, hogy gondolkozz! Láss mögé, légy lényeglátó, ahogy az apám mondaná. Van néhány rendhagyó karakterem, és vannak könyveim is, tele titkokkal. Meg is veheted, akár el is olvashatod és talán még tetszeni is fog. Ami biztos: Megragadom a ruhád és keresztül rángatlak a sorokon.

Ki vagyok én? Még számít? Ha éppen tudni akarod, voltam már minden és mindenhol. Vezettem sok embert, adtam el mindenfélét, teremtettem és pusztítottam, motiváltam és befolyásoltam. Most is ezt teszem, veled! Felhasználom a tanultakat, ellened. A legjobb mégis az, hogy akarni fogd. Mert már unod a hétköznapit, valami kell, amitől a tarkódon megemelkedik a hajad. Minden más, már egyhangú, nem igaz? Nem állítom, hogy a könyveim ellazítanak és háborítatlan békét sem fogsz érezni. Izgulni fogsz, dühös leszel és izgatott. Ki vagyok én? Mira Sabo vagyok.

Könyv megrendelése

28540

eladott könyv

13420

vásárlás

3414

oldal

A könyvek megrendelése

Válaszd ki a megrendelni kívánt termékeket, amit már holnap postára adunk, hogy mielőbb olvashasd.
Fizethetsz bankkártyával vagy kérheted utánvéttel is.

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/1-elojog.png
Mira Sabo: Előjog
Fehér Gallér sorozat első része

Ár: 4690 Ft 3990 Ft

Mira Sabo lebilincselő bestsellerei NEKED szólnak.
A csomagban az első kötetet és a nagy sikerre való tekintettel már az új, átdolgozott -bővített kiadásban megjelent második és harmadik kötetet kapja a vásárló, ráadás könyvjelzővel.

Tovább a vásárlásra
//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/2-jatekszerek.png
Mira Sabo: Játékszerek
Fehér Gallér sorozat második része

Ár: 4690 Ft 3990 Ft

A befolyásos és felkészült, ugyanakkor súlyosan terhelt férfi szereplők drága és gyönyörű játékszerei, kiváltságok és előjogok, továbbá mindennek az ára a múltban és a jelenben. Az érzéki és durva jelenetekben egyaránt bővelkedő történet pőrére vetkőzteti a múltat.
Mira Sabo kinyit előtted egy ajtót. Lépj be!

Tovább a vásárlásra
https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/11/Untitled-design-300x300.png
Mira Sabo: Előjog & Játékszerek & Hatalom
Fehér Gallér sorozat egyben

Ár: 14070 Ft 11790 Ft

Mi már tudjuk, hogy meg fogod szerezni a folytatást is, ezért kínálunk rá egy kedvezményes lehetőséget itt. Létrehoztunk egy akciós csomagot mely a sorozat minkét tagját tartalmazza.
Tovább a vásárlásra
//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/10/elorendeles_2.png
Mira Sabo: Hatalom
FEHÉR GALLÉR SOROZAT HARMADIK RÉSZE

Ár: 4690 Ft 3990 Ft

Mira Sabo, a hatszoros bestselleríró új regénye, a nagysikerű Birtoklás-trilógia és a Fehér Gallér-sorozat következő kötete még egyszer széttép, majd újra összerak.
Tovább a vásárlásra

„Hatalom, pénz, befolyás, minden más csak porhintés.”

– Tamássy Ábris Tibor

Adatvédelmi nyilatkozat

BioIQ Team Kft.,+36307471710, bioiqkft@gmail.com