Fehér Gallér könyvek

A Fehér Gallér sorozat, három kőkemény mégis romantikus pszichológiai thriller könyv

Konspiráció, pénz, hatalom, korrupció, millió dolláros vakcina biznisz. Tele thrilleri izgalommal és egy bonyolult és gyönyörű szerelmi szállal.

A Fehér Gallér sorozat a rendszerváltás utáni alvilágról, szenvedélyről és történelemről szól, és egészen napjainkig vezeti az olvasót. Provokatív stílusban megírt történet a hatalomról. A Birtoklás-trilógiából már jól ismert, hírhedt, ugyanakkor vitathatatlanul sármos Tamássy testvérek életén keresztül. A Birtoklás-trilógia folytatásának is tekinthető, vagy önállóan is élvezhető, ugyanakkor itt már a férfi szemszögét és a család felmeneőit, korábbi titkaikat ismerhetjük meg. Egyben a Birtoklás-trilógiában felmerült kérdésekre is kaphat választ az olvasó.

A Fehér gallér sorozat könyvei:

A Fehér Gallér könyvek első kötete az Előjog. Feszültséggel indít, miközben elkalauzol a mesés Fidzsi-szigetekre. Később meglátogatja New Yorkot, a világháború után, hogy egy vagyonos család múltjával, és titkaival ismerkedjünk. Átsuhan a magyar milliárdosok hihetetlen világán napjainkban, három rendkívül csinos és szemtelenül sikeres fivér sorsán keresztül, akiknek, ha kedve úgy tartja, képesek feje tetejére állítani a világot. Rámutat a hatalom és a pénz erejére, a következmények nélküli élet dilemmájára, miközben kibontakozik egy bonyolult és rendkívüli szerelem. A Játékszerek című kötet is tovább borzolja a múltat, mélyebb összefüggéseket mutat meg az olvasónak, miközben a pénzcsinálás mesterei lesznek az idegenvezetői. Végül a harmadik kötetben – ami a Hatalom címet kapta – felkerül az i-re a pont. Beutazhatja a szereplőkkel a világot, gyönyörködhet a balatoni tájban, élvezheti a magángép kényelmét mindaddig, amíg rá nem jön, az ő életük sem csak gyémántpor és csillogás. Áthatja a világukat a perfekcionizmus.

A történet nem hétköznapi, ahogy a szereplői sem. Csodálatos helyek, friss nyelvezet jellemzi, összefüggései, gondolkodásra sarkallja az olvasót.

Miért érdemes itt vásárolni? Ez a szerző oldala. Így személyesen támogathatod az írót, kérheted dedikálva a köteteket a termék adatlapján és nem teszi zsebre a hasznot, sem a könyvkiadó, sem pedig a könyvterjesztő. Tudatos vásárlásra buzdítunk!

Amennyiben kíváncsi vagy arra a történetre is, ami a Fehér Gallér sorozat alapjául szólgált, akkor érdemes elolvasni a Birtoklás-trilógiát is. Mindhárom kötete megvásárolható különböző könyvcsomagokban itt, vagy önállóan is a Mira Sabo könyvek fül alatt. További kedvezményes ajánlatokat a könyvcsomagok fül alatt talál. Könyvet digitális formában, az E-könyv fül alatt vásárolhat.

Romantikus könyv, romantikus thriller könyv, női romantikus könyvek