Birtoklás-trilógia

Mira Sabo könyvek, Birtoklás-trilógia

A Mira Sabo könyvek közül a Birtoklás-trilógia mindjárt három, romantikus pszichothriller könyvet foglal magába.

A Birtoklás-trilógia kötetei:

A Birtoklás-trilógia könyvek egy roppant sármos és lehengerlő dúsgazdag férfi, és egy csodaszép nő, nem mindennapi szerelméről szól. Boncolgatva a családon belüli erőszak témakörét, a testvéri kapcsolatok fontosságát, a társadalmi osztálykülönbségekből eredő problémákat. Napjainkban játszódik, egy központi mindent elsöprő szerelmi szálon keresztül. Csípős nyelvezetű, meghökkentő történet, a társadalom egy százalékának luxuséletéről. Többszemszögből íródott, szenvedélyes jelenetekkel tűzdelt, fordulatos, átlagon felüli thrilleri izgalmat garantál. A Mira Sabo könyvek iránt rajongók pozitív élménye, a széles érzelmi skála, amiről beszámoltak az olvasók. Minden benne van ami egy merész és minőségi kikapcsolódáshoz kell.

A trilógia első eleme, az Amíg kinyílik a szemünk, 2015-ben jelent meg először a Kalliopé Kiadó gondozásában, majd a Művelt Nép könyvkiadón keresztül. 2017-ben két újabb kötettel gazdagodott. Most pedig már elérhető legújabb kiadásban mindhárom kötet.

Manapság nem elég leültetni az olvasót, oda is kell szögezni a szemét a lapokhoz. Érzelmeket kiváltani, felrázni, arcon ütni vagy megsimogatni, tanítani és megríkatni. Ezt mind tudni kell egy könyvnek!

A lebilincselő és felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet, amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a gátlástalan sármos milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik.

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség.

A Mira Sabo könyvek közül, talán a Birtoklás-trilógia mellőzi leginkább a hétköznapiságot. Az olvasó selyem szőnyegeken lépdelhet, mesés panorámában bámulhatja a gazdagságot és amikor elmerül a tűpontos embersorsokban, észreveszi, hogy nem akarja elengedni őket. Keresni kezdi az arcukat. A történet merész és provokatív. Szerelemről, szövevényes alvilágról melynek szálai egészen a legfelsőbb körökig kúsznak. A családon belüli bántalmazás lélektanáról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki megküzd a szabad választás lehetőségéért.

Amennyiben kíváncsi a Birtoklás-trilógia folytatására, vagy csak további történetekre vágyik, a Mira Sabo könyvek közül, a trilógia után érdemes elolvasni a Fehér Gallér sorozatot is.  Mindhárom kötete megvásárolható különböző könyvcsomagokban itt, vagy önálló könyvekként is a Mira Sabo könyvek fül alatt. További kedvezményes ajánlatokat a könyvcsomagok fül alatt talál. Könyvet digitális formában, az E-könyv fül alatt vásárolhat.

pszichothriller könyvek, romantikus könyvek, női romantikus könyvek, maffia könyvek