https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/05/Trilogia_piros_amig-500x500.png

Tudom mi a bajod. Unatkozol.

Olvasnál valami olyasmit, amitől a tarkódon megemelkedik a hajad?

Ha úgy érzed ideje kizökkenned a hétköznapokból, akkor köszöntelek.

Egy könyvsorozatot mutatok be, ami végzetesen megosztja a könyvszakmát és amiért nők tízezrei rajonganak.

Tudj meg többet!

De szögezzük is le az elején,

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/03/No_olvas_amikor_elszabadulnak_2021-03-29_11-48-46.jpg

Talán nem neked való! Ez a történet nem rózsaszínű, mégis szerelmi szál mozgatja. Ha színében kellene meghatároznom, akkor a vörös és fekete jutna az eszembe, de ha te a hétköznapi romantikára utazol, akkor kattints vissza a böngészőben, és felejtsd el!

Az azóta már hatszoros bestseller író, nem volt hajlandó átírni ezt a történetet, pedig több kiadó is ezt javasolta évekkel ezelőtt, de végül, az eredeti kézirat került az olvasók elé. Még szerencse!  Most nem lehetne többezer hölgy kedvenc könyve a két kötettel bővült, immár teljes, Birtoklás-trilógia.

Érdekel, tovább

A sikere titka, maga a történet.

Minden benne van ami egy merész és minőségi kikapcsolódáshoz kell, 

és manapság nem elég leültetni az olvasót, oda is kell szögezni a szemét a lapokhoz. Érzelmeket kiváltani, felrázni, arcon ütni vagy megsimogatni, tanítani és megríkatni. Ezt mind tudni kell egy könyvnek!

A lebilincselő és felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet,

amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a gátlástalan sármos milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik.

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség

egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, szenvedély, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, és mindez kellően ízfokozva ahhoz, hogy elmerülj a világukban.

Olvasol vagy lemaradsz?

Ezzel a történettel mellőzve a hétköznapiságot selyem szőnyegeken lépdelhetsz, mesés panorámában bámulva a gazdagságot. És amikor visszafordíthatatlanul elmerültél a tűpontos embersorsokban, észreveszed, hogy nem akarod elengedni őket. Keresni kezded az arcukat.

Az írónő merészen és provokatívan ír szenvedélyről, szerelemről, politikáról és alvilágról, a családon belüli bántalmazás lélektanáról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki megküzd a szabad választás lehetőségével.

Kérem a könyveket
//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/03/businessman-walking-using-his-smartphone-másolat-scaled.jpeg

Miért itt vedd meg?

Mert ez a szerző oldala.

Így személyesen támogathatod az írót és nem teszi zsebre a hasznot sem a könyvkiadó, sem pedig a könyvterjesztő.

A regénysorozatot hatalmas várakozás előzte meg. A műnek már a születésekor jelen voltak a rajongói, de a teljes megjelenéssel az író évekig váratta a közönséget. A hamisítatlan Mira Sabo stílus garancia a sikerre és ezekben a könyvekben került alapra. Biztosan el fog fogyni. A kérdés csak az, hogy az egyik példány a te könyvespolcodon lesz-e. A könyv születése óta ugyanis többtízezer olvasó választja Mira Sabo regényeit kikapcsolódásnak és a trilógia sikere töretlen.

Szerencséd van! A Birtoklás-trilógia immár teljes és most kedvezményesen, együtt vagy külön is megvásárolhatod itt, sőt, akár e-könyvben is letöltheted. Mi több, csodás könyvjelzővel látjuk el.

Szerezd meg egyszerre mindhármat kedvezményesen és a fizetés oldalon, további ajánlatok is várnak.

Kell ennél több?

Akik már olvasták

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Én ennyi beteg, unszimpatikus embert még nem láttam egy rakáson…

De pont ezért tetszett annyira, mert az írónő mert egyedi lenni és szakítani a manapság oly népszerű felnőtt tündérmesékkel..”

– Klara_Matravolgyi

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Eme fantasztikus könyvel egy újabb remek, sőt fantasztikus magyar írónőt ismerhettem meg ♥ @Mira_Sabo köszönöm ♥

Nagyon régóta várólistás volt nálam, de barátnőm unszolására elkezdtem, és valljuk be nem tudtam letenni, a 613 oldal telis-tele volt mindennel. Vitt, sodort a könyv, a sorok, a fejezetek, a történések, a rengeteg fordulat.

Rengeteg, sőt írhatnám, hogy számtalan mélységbe taszított a Tamássy fivérek viselkedése.”

– Beszterczei_Erika

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

Mi történt itt?!Nagyon hálás voltam, hogy már az elején nyilvánvalóvá teszi, mire kell itt számítani, és nem a könyv közepén dobja le a bombát, mikor nem számítok rá. Az első 50 oldal után elképzelésem sem volt, mit lehet még ebből a témából kihozni, de nem olyan értelemben, hogy „biztos dögunalom lesz”, hanem ebben a gondolatomban inkább egy kíváncsiság volt. Olyan hatást keltett, mint aki már az elején kiterítette a lapjait, elárulta a csattanóit, de ez itt erősen azt sejteti, hogy nem ám, itt fognak még csak kezdődni a meglepetések, itt rengeteg minden van a tarsolyban.”

– Dudás_Natália

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2020/11/five-star.png

„Hűűűű! Ez valami fantasztikus könyv. Egyszerűen imádtam minden sorát. Áron és Szófia teljesen elcsábított engem is. A Tamássy fivéreket hol gyűlöltem, hol pedig szerettem. Teljesen kidolgozott karakterek, a történet az valami eszméletlen. Mire nem képes a szerelem. A történet az teljes mértékben lebilincselő, hiszen szenvedélyes, vad, és szókimondó.”

– Musi_olvas

A szerző

Ki vagyok én? Egy hatszoros bestseller író, aki megkapta a Dugonics András Irodalmi Díjat. Egy XXI. századi nő, aki tudja mit akar, mit, miért csinál. Kutatja az élet igazságait, a boldogság titkát. Célokat fogalmaz és utakat satíroz. Könyveket ír. Gyermeket nevel. Körvonalat tölt meg tartalommal, vágyakozik, kíván, harcol.

//mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/10/rolam.jpg

Keresem a szimbolikus talapzatot, amibe kapaszkodva utat török, silány értékrendű világunkban, valamiképpen értéket teremtve, talán. Cáfolatokat kutatva, egy sorsot keresve.

Firkálgatok. Néhány ezer oldalt megtöltöttem már szavakkal. Neked! Azt, mondják, nem is rossz. Izgalmas, igaz történeteken dolgozom. Vevő vagy erre? Nem is hagylak belesimulni a középszerűbe, az naponta jön szembe. Fel akarlak pofozni a lapokon, vízbe fojtani, újraéleszteni, lemezteleníteni, majd felöltöztetni, átölelni, az arcodba kiabálni, hogy felébredj, mert jön szembe az élet.

Ne félj tőlem, csak sarkallni akarlak. Követelni, hogy gondolkozz! Láss mögé, légy lényeglátó, ahogy az apám mondaná. Van néhány rendhagyó karakterem, és vannak könyveim is, tele titkokkal. Meg is veheted, akár el is olvashatod és talán még tetszeni is fog. Ami biztos: Megragadom a ruhád és keresztül rángatlak a sorokon.

Ki vagyok én? Még számít? Ha éppen tudni akarod, voltam már minden és mindenhol. Vezettem sok embert, adtam el mindenfélét, teremtettem és pusztítottam, motiváltam és befolyásoltam. Most is ezt teszem, veled! Felhasználom a tanultakat, ellened. A legjobb mégis az, hogy akarni fogd. Mert már unod a hétköznapit, valami kell, amitől a tarkódon megemelkedik a hajad. Minden más, már egyhangú, nem igaz? Nem állítom, hogy a könyveim ellazítanak és háborítatlan békét sem fogsz érezni. Izgulni fogsz, dühös leszel és izgatott. Ki vagyok én? Mira Sabo vagyok.

Könyv megrendelése

28540

eladott könyv

13420

vásárlás

3414

oldal

A könyvek megrendelése

Válaszd ki a megrendelni kívánt termékeket, amit már holnap postára adunk, hogy mielőbb olvashasd.
Fizethetsz bankkártyával vagy kérheted utánvéttel is.

https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/05/Trilogia_piros_amig-300x300.png
Mira Sabo: Birtoklás-trilógia
A Birtiklás-trilógia minhárom kötete egy csomagban, kedvezményesen most

Ár: 14070 Ft – 11490 Ft

Mira Sabo lebilincselő bestsellerei NEKED szólnak.
A csomagban az első kötetet és a nagy sikerre való tekintettel már az új, átdolgozott -bővített kiadásban megjelent második és harmadik kötetet kapja a vásárló, ráadás könyvjelzővel.

Tovább a vásárlásra
https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/05/1621255387-300x300.png
Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
(trilógia -1 rész)

Ár: 4690 Ft – 3990 Ft

Mira Sabo első regénye ami megjelent első kiadásban a Kalliopé Kiadó és később második kiadásban is a Művelt Nép könyvkiadó gondozásában.

Tovább a vásárlásra
https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/03/1595239916-300x300.png
Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre
(trilógia -2 rész)

Ár: 3990 Ft – 3670 Ft

A Művelt Nép könyvkiadó által megjelentetett kötetnek a szerző által bővített, átdolgozott kiadása.

Tovább a vásárlásra
https://mirasabo.com/wp-content/uploads/2021/03/1614455371-300x300.png
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok
(trilógia -3 rész)

Ár: 4690 Ft – 3990 Ft

Tovább a vásárlásra

Ha megtetszettek a Mira Sabo könyvek, nézd meg a cuccok címszó alatt az idézetes ajándékainkat, válassz egy menő textiltáskát a mindennapokra és mutasd meg a világnak, hogy te könyvet veszel a kezedbe. Légy büszke!

Mira Sabo

BioIQ Team Kft, +36307471710, bioiqkft@gmail.com

Adatvédelmi nyilatkozat