Akció!

Birtoklás-trilógia csomagban

Egy könyvsorozat, ami végzetesen megosztja a könyvrajongók világát.

Szögezzük is le az elején, ez a könyv nem neked való. Lépj tovább, mintha észre sem vetted volna, mintha sohasem láttad volna! Most! Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, akkor kattints vissza a böngészőben, és felejtsd el! Ha mégis kíváncsi lettél és kezded érezni azt a bizsergést a tarkódon, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül!

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, szenvedély, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, és mindez  kellően ízfokozva ahhoz, hogy elmerülj a világukban.

Olvasol vagy lemaradsz?

A lebilincselő és felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet, amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép és ártatlan Radnay Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a gátlástalan sármos milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik.

Ezzel a történettel leléphetsz a valóságból és a hétköznapiságot mellőzve selyem szőnyegeken lépdelhetsz, mesés panorámában bámulva a gazdagságot. És amikor visszafordíthatatlanul elmerültél a tűpontos embersorsokban észreveszed, hogy nem akarod elengedni őket. Keresni kezded az arcukat.

A könyv bevezet a magyar elit exkluzív világába, az írónő merészen és provokatívan ír szenvedélyrő,  szerelemről, politikáról és alvilágról, a családon belüli bántalmazás lélektanáról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki szenvedélyesen megküzd a szabad választás lehetőségével.

Mi van a csomagban?

A Birtoklás-trilógia minhárom része, kedvezményesen a csomag része. Az első kötetet és a nagy sikerre való tekintettel már az új, átdolgozott -bővített kiadásban megjelent második és harmadik kötetet kapja a vásárló, ráadás könyvjelzővel.

Ha megtetszettek a Mira Sabo könyvek, nézd meg a cuccok címszó alatt az idézetes ajándékainkat, válassz egy menő textiltáskát a mindennapokra és mutasd meg a világnak, hogy te könyvet veszel a kezedbe. Légy büszke!

 

Csomag dedikálás

  • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Csomag - díszcsomagolás

  • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Értékelés

Még nem érkezett egyetlen értékelés sem

Értékelés írása

Értékelés

Még nem érkezett egyetlen értékelés sem

Értékelés írása