Akció!

Előjog (Fehér Gallér I.)

(16 vásárlói értékelés)

Mira Sabo – Előjog

Olvastál már SÁRMOS, hatalommániás pasikról szenvedélyes történetet, történelmi vonatkozásban? Majd most!

A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar MILLIÁRDOS Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire volt kíváncsi, a Birtoklás-trilógia után. A Fehér Gallér sorozat három történelmi romantikus pszichológiai thriller könyv melynek első kötete, az Előjog.

Cím: Előjog

Sorozat: Fehér Gallér I. Oldalszám: 520. Kiadó: Favilla s.r.o

 

Dedikálás

 • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Díszcsomagolás

 • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Fülszöveg:

Mira Sabo lebilincselő bestsellerei neked szólnak.
Olvastál már SZEXIS, hatalommániás pasikról erotikus történetet történelmi vonatkozásban? Majd most!
A könyv megjelenését hatalmas várakozás előzte meg. Mindenki a magyar milliárdos Tamássy család elképesztő életének újabb részleteire kíváncsi. A világháborútól a rendszerváltásig nyúló cselekménnyel, FRISS, egyedülálló szemlélettel, rendkívüli hitelességgel, SZEMTELEN stílusban megírt történet egy gyönyörű lány és egy hatalommániás férfi szerelméről. A szabad NewYork és a kommunista Magyarország kontrasztja és egy háború elől menekülő család küzdelme a hovatartozásért. A múlt sötét titkai, izgató szexjelenetek, különc gazdagok, a thrillerek feszültsége.
Mira Sabo bestsellerei már bizonyítottak, olvasók tízezrei izgultak a szereplőkért, most pedig itt van az, amire annyian vártak. Egy önállóan is élvezhető, elsőrangú regény, amely magában foglalja a nagysikerű trilógia előzményét egy szigorú és kegyetlen férfi szemszögéből és a sztori folytatását egy sorozatban, amely garantáltan odaláncol a lapokhoz.
Lenyűgözően szenvedélyes történet, nem hétköznapi olvasóknak.

„Minden nő alázatos, csak nem egy bétahímmel. Az erős nő is be akar hódolni, mert bele van kódolva, de csak az alfának.”
Tamássy Áron

Folytatás: Játékszerek

Mira Sabo író Hivatalos Facebook oldal

Mira Sabo Blog

 

16 Értékelés Előjog (Fehér Gallér I.)

 1. 5 / 5

  Nagy Ferencné

  Minden könyved meg van.Imádom a regényeidet.Csak igy tovább.

 2. 5 / 5

  Kitti

  Imadom minden konyvedet !

 3. 5 / 5

  Kovácsné Karnis Lili

  Imádom a könyveidet!

 4. 5 / 5

  Skripeg Mária (Megerősített vásárló)

  Nagyon tetszik az első fejezet alapján remek könyvnek ígérkezik!

 5. 5 / 5

  Nagy Ferencné

  Nagyon szeretem a könyveidet!

 6. 5 / 5

  Szabó Veronika (Megerősített vásárló)

  Szeretem a könyveid, ahogy írsz, magát a sztorit, Áront és Szofit is egyaránt. Fantasztikus volt az első fejezet, és biztos vagyok benne, hogy a folytatás is az lesz.
  Nagyon sok könyvet olvastam már ebben a kategóriában (is), de amit te papírra vetsz, az brutál jó. Annyi érzelem van bennem mikor olvasom az általad írt könyvet, hogy el sem hiszem. Csodálat, düh, szenvedély, harag, szeretet, kíváncsiság és még sorolhatnám.
  Szerintem sok ember nevében megköszönhetem, hogy elolvashattuk és belecsöppenhettünk Áron és Szofi történetbe. 😊

 7. 5 / 5

  Horvath Kinga

  Már alig várom…❤️
  Az eddig megjelent könyveid lebilincselőek,megszűnt körülöttem minden,míg el nem olvastam.(viszlát porszivó,viszlát mosogatás😂)
  Függő lettem🥰

 8. 5 / 5

  Vajdáné Anikó (Megerősített vásárló)

  Már nagyon várom a folytatást!! 😊😊😊

 9. 5 / 5

  Csilla

  Igazán “Mira Sabos” lesz ez a könyv is. Egyedi, igényes, stílusos. Végre nem egy sablonos történet!

 10. 5 / 5

  Zoltánné Gabi (Megerősített vásárló)

  Minden könyved a polcon, kiolvasva (többször is)! Szerintem pasira na jó, alfahímre ennyit én még nem vártam! De! – tudom, hogy megéri! A te védjegyed az a biztosíték kiverő őszinteség, merészség amivel hozzá nyúlsz ehhez a témához! Tényleg letehetetlen történet! Áron és Szofi története szerintem minden emberi érzést kiváltott belőlem! Voltam nagyon fent és nagyon lent is, de egyszerűen imádom őket, együtt, mert azt hiszem ők így teljesnek!! Szóval nagyon, nagyon várom már őket!! Hozzáteszem van még szereplő akiről szintén szívesen olvasnék!! 😘

 11. 5 / 5

  Szeifer Attiláné (Megerősített vásárló)

  Hűű hát nem csalódom úgy hiszem😊
  Megvan mindegyik kötet tőled, már nagyon sok ismerősömnek kölcsön adtam. Eddig mindenkit lebilincseltél az írásaiddal.
  Az első fejezet nagyon tetszett, úgy hiszem nem fogunk csalódni Áronban.. hozza a tőle elvárt karaktert.
  Nagyon várom már hogy a kezemben legyen a könyv.
  Köszönöm hogy részese lehetek a hihetetlen történeteidnek amiket megosztasz velünk. 😉

 12. 5 / 5

  karfner.agi (Megerősített vásárló)

  Fantasztikus, lebilincselő, annak ellenére, hogy a történet már ismerős. Nekem az tetszik, hogy ebből a könyvből sokkal többet tudhatok meg Áron családjáról és fiatal éveiről és így sok történést jobban megértek. Én szívesen olvasom Áron szemszögéből a történetet és türelmetlenül várom a folytatást. Köszönöm, hogy ismét izgalmas és főleg magyar szereplőkkel, itthoni tájakon játszódó történetet olvashattam.

 13. 5 / 5

  merykatalin92

  Nagyon várom már a folytatást 🙂 egyszerűen imádtam!!!

 14. 5 / 5

  lackofbook

  Ledöbbent, a lelked mélyéig hatol, de képtelen leszel letenni.
  Elég régóta szemezek már Mira Sabo könyveivel, ugyanis a fülszövegük alapján igen ígéretes olvasmánynak bizonyulnak, viszont amit a valóságban kaptam, arra egyáltalán nem voltam felkészülve, de imádtam.

  Első körben megismerhetjük a mindenki által tisztelt Tamássy Áront, aki amellett, hogy mérhetetlenül gazdag, egy igazi nőfaló is. Jó, ezt nagyon sok mindenkire elmondhatjuk, viszont Áron ezt már egy egészen megdöbbentő szinten műveli. Igen, jól sejted, az ő életébe is megjelenik A NŐ, aki mindent felforgat.

  De hogy mit is kell tudnunk Szófiról? Először is, hogy szépsége egy istennőjével vetekszik, másodsorban pedig egy rendkívül okos, talpraesett nő. Viszont senki se lehet tökéletes sajnos, így neki is van némi „hibája”, márpedig az, hogy nem származik előkelő családból, a szája mint a bécsi kapunak és férjnél van.

  Na, de mindez nem okoz gondot Áronnak, max. elég sok fejfájást. De vajon megéri mindez egy alkalmi nőért? Képes egy menthetetlen agglegény elköteleződni egy nő mellett? Vajon a csábítás során gondosan felépített buborék kipukkan egyszer? Képes lesz Szófi beilleszkedni eme előkelő társadalmi osztályba? Ha igen, milyen áron?

  Azt hiszed, hogy ez egy átlagos történet lesz? Most szólok, hogy ez minden, csak nem átlagos. Betekintést nyerhetünk Magyarország felső tízezrének életvitelébe, ami bőven túlmutat a pénzen és a társasági eseményeken. Ezen kívül pedig olyan lelki folyamatoknak lehetünk szemtanúi, amik a könyv letétele után sem fognak minket nyugodni hagyni.

  Ha ez mind nem lenne elég, akkor még tanulhatsz is ebből a könyből, ugyanis a Tamássy család által első kézből láthatod, hogyan is alakult hazánkban rendszerváltás. Esküszöm többet tudtam meg ebből a történetből, mint a középiskolai tankönyvekből.

  Kinek is ajánlom ezt a könyvet? Szigorúan csak erős idegezetű olvasóknak, ugyanis folyamatosan egy lelki hullámvasúton leszel olvasás közben. Mérhetetlen mennyiségű érzelem fog felszabadulni, ami garantáltan téged is magával ránt. Szóval ne tétovázz, vágj bele!

 15. 5 / 5

  Bozsik-Zakar Csilla (Megerősített vásárló)

  Én, kis naiv…
  Azt hittem, hogy Mira Sabo nem csinálja meg még egyszer ezt velem. Tévedtem.
  Ugyanúgy kikészített, dühített, felpörgetett, mint a Birtoklás-trilógia könyveivel. És pont ezért imádtam minden sorát! ❤

  Az írónő egyedi, szókimondó, igényes, kifinomult, és számomra már az „utánozhatatlan Mira Sabo” stílusával minden egyes alkalommal levesz a lábamról. Nem tudom, hogy hogyan csinálja ezt, de nagyon jól esik, mondhatni igényem van rá!
  Kérem, ilyen egy igazi jó könyv!

  Szeretem az olyan történeteket, amik úgy tanítanak, hogy észre sem veszem olvasás közben. Egy kis gazdasági, politikai téma, illem és etikett… ezek mind-mind színesítik a cselekményt.
  „Nem szégyen ezeket nem tudni, hidd el nekem. A szégyen az, ha nincs igényed megismerni eme szabályokat.”

  Két évet vártam, hogy új dolgokat tudjak meg az én kedvenc, imádott Tamássy családomról. Nem kérdés, hogy megérte-e várni rá, de mégis nagyon rossz most nekem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy megint itt hagyott a bizonytalanban az írónő. Szerintem direkt csinálja ezt! Szó se róla, Mira Sabo a kínzás nagy mestere! Fantasztikus! ❤

  Tisztelt Tamássy Ábris Tibor!
  Bocsásson meg, hogy meg merem szólítani, de el kell mondanom, hogy mit érzek Ön iránt. Egy szóval ki tudom fejezni: gyűlölöm magát! Öntelt, beképzeld, hatalommániás fehér galléros bűnözőnek tartom. Gazdagította ezt a történetet, remélem a további részekben ez így is marad. Minden jót kívánok!

  Drága Áron!
  Én vagyok az, aki már annyiszor szeretett volna megmenteni és tönkretenni egyszerre. Örültem, hogy most te meséltél magadról. Én már a legelején tudtam, hogy sokkal több van benned, mint ahogy azt sokan hitték. Védtelek, de akkor még nem tudtam, hogy miért is. Most már tudom.

 16. 5 / 5

  rekaboglarka

  Wow ez a könyv se okozott csalódást! Izgalmas szenvedélyes gondolkodásra kényszerít és magával ragad! Ezt a könyvet is imádtam mint az előzőeket!

Értékelés írása

16 Értékelés Előjog (Fehér Gallér I.)

 1. 5 / 5

  Nagy Ferencné

  Minden könyved meg van.Imádom a regényeidet.Csak igy tovább.

 2. 5 / 5

  Kitti

  Imadom minden konyvedet !

 3. 5 / 5

  Kovácsné Karnis Lili

  Imádom a könyveidet!

 4. 5 / 5

  Skripeg Mária (Megerősített vásárló)

  Nagyon tetszik az első fejezet alapján remek könyvnek ígérkezik!

 5. 5 / 5

  Nagy Ferencné

  Nagyon szeretem a könyveidet!

 6. 5 / 5

  Szabó Veronika (Megerősített vásárló)

  Szeretem a könyveid, ahogy írsz, magát a sztorit, Áront és Szofit is egyaránt. Fantasztikus volt az első fejezet, és biztos vagyok benne, hogy a folytatás is az lesz.
  Nagyon sok könyvet olvastam már ebben a kategóriában (is), de amit te papírra vetsz, az brutál jó. Annyi érzelem van bennem mikor olvasom az általad írt könyvet, hogy el sem hiszem. Csodálat, düh, szenvedély, harag, szeretet, kíváncsiság és még sorolhatnám.
  Szerintem sok ember nevében megköszönhetem, hogy elolvashattuk és belecsöppenhettünk Áron és Szofi történetbe. 😊

 7. 5 / 5

  Horvath Kinga

  Már alig várom…❤️
  Az eddig megjelent könyveid lebilincselőek,megszűnt körülöttem minden,míg el nem olvastam.(viszlát porszivó,viszlát mosogatás😂)
  Függő lettem🥰

 8. 5 / 5

  Vajdáné Anikó (Megerősített vásárló)

  Már nagyon várom a folytatást!! 😊😊😊

 9. 5 / 5

  Csilla

  Igazán “Mira Sabos” lesz ez a könyv is. Egyedi, igényes, stílusos. Végre nem egy sablonos történet!

 10. 5 / 5

  Zoltánné Gabi (Megerősített vásárló)

  Minden könyved a polcon, kiolvasva (többször is)! Szerintem pasira na jó, alfahímre ennyit én még nem vártam! De! – tudom, hogy megéri! A te védjegyed az a biztosíték kiverő őszinteség, merészség amivel hozzá nyúlsz ehhez a témához! Tényleg letehetetlen történet! Áron és Szofi története szerintem minden emberi érzést kiváltott belőlem! Voltam nagyon fent és nagyon lent is, de egyszerűen imádom őket, együtt, mert azt hiszem ők így teljesnek!! Szóval nagyon, nagyon várom már őket!! Hozzáteszem van még szereplő akiről szintén szívesen olvasnék!! 😘

 11. 5 / 5

  Szeifer Attiláné (Megerősített vásárló)

  Hűű hát nem csalódom úgy hiszem😊
  Megvan mindegyik kötet tőled, már nagyon sok ismerősömnek kölcsön adtam. Eddig mindenkit lebilincseltél az írásaiddal.
  Az első fejezet nagyon tetszett, úgy hiszem nem fogunk csalódni Áronban.. hozza a tőle elvárt karaktert.
  Nagyon várom már hogy a kezemben legyen a könyv.
  Köszönöm hogy részese lehetek a hihetetlen történeteidnek amiket megosztasz velünk. 😉

 12. 5 / 5

  karfner.agi (Megerősített vásárló)

  Fantasztikus, lebilincselő, annak ellenére, hogy a történet már ismerős. Nekem az tetszik, hogy ebből a könyvből sokkal többet tudhatok meg Áron családjáról és fiatal éveiről és így sok történést jobban megértek. Én szívesen olvasom Áron szemszögéből a történetet és türelmetlenül várom a folytatást. Köszönöm, hogy ismét izgalmas és főleg magyar szereplőkkel, itthoni tájakon játszódó történetet olvashattam.

 13. 5 / 5

  merykatalin92

  Nagyon várom már a folytatást 🙂 egyszerűen imádtam!!!

 14. 5 / 5

  lackofbook

  Ledöbbent, a lelked mélyéig hatol, de képtelen leszel letenni.
  Elég régóta szemezek már Mira Sabo könyveivel, ugyanis a fülszövegük alapján igen ígéretes olvasmánynak bizonyulnak, viszont amit a valóságban kaptam, arra egyáltalán nem voltam felkészülve, de imádtam.

  Első körben megismerhetjük a mindenki által tisztelt Tamássy Áront, aki amellett, hogy mérhetetlenül gazdag, egy igazi nőfaló is. Jó, ezt nagyon sok mindenkire elmondhatjuk, viszont Áron ezt már egy egészen megdöbbentő szinten műveli. Igen, jól sejted, az ő életébe is megjelenik A NŐ, aki mindent felforgat.

  De hogy mit is kell tudnunk Szófiról? Először is, hogy szépsége egy istennőjével vetekszik, másodsorban pedig egy rendkívül okos, talpraesett nő. Viszont senki se lehet tökéletes sajnos, így neki is van némi „hibája”, márpedig az, hogy nem származik előkelő családból, a szája mint a bécsi kapunak és férjnél van.

  Na, de mindez nem okoz gondot Áronnak, max. elég sok fejfájást. De vajon megéri mindez egy alkalmi nőért? Képes egy menthetetlen agglegény elköteleződni egy nő mellett? Vajon a csábítás során gondosan felépített buborék kipukkan egyszer? Képes lesz Szófi beilleszkedni eme előkelő társadalmi osztályba? Ha igen, milyen áron?

  Azt hiszed, hogy ez egy átlagos történet lesz? Most szólok, hogy ez minden, csak nem átlagos. Betekintést nyerhetünk Magyarország felső tízezrének életvitelébe, ami bőven túlmutat a pénzen és a társasági eseményeken. Ezen kívül pedig olyan lelki folyamatoknak lehetünk szemtanúi, amik a könyv letétele után sem fognak minket nyugodni hagyni.

  Ha ez mind nem lenne elég, akkor még tanulhatsz is ebből a könyből, ugyanis a Tamássy család által első kézből láthatod, hogyan is alakult hazánkban rendszerváltás. Esküszöm többet tudtam meg ebből a történetből, mint a középiskolai tankönyvekből.

  Kinek is ajánlom ezt a könyvet? Szigorúan csak erős idegezetű olvasóknak, ugyanis folyamatosan egy lelki hullámvasúton leszel olvasás közben. Mérhetetlen mennyiségű érzelem fog felszabadulni, ami garantáltan téged is magával ránt. Szóval ne tétovázz, vágj bele!

 15. 5 / 5

  Bozsik-Zakar Csilla (Megerősített vásárló)

  Én, kis naiv…
  Azt hittem, hogy Mira Sabo nem csinálja meg még egyszer ezt velem. Tévedtem.
  Ugyanúgy kikészített, dühített, felpörgetett, mint a Birtoklás-trilógia könyveivel. És pont ezért imádtam minden sorát! ❤

  Az írónő egyedi, szókimondó, igényes, kifinomult, és számomra már az „utánozhatatlan Mira Sabo” stílusával minden egyes alkalommal levesz a lábamról. Nem tudom, hogy hogyan csinálja ezt, de nagyon jól esik, mondhatni igényem van rá!
  Kérem, ilyen egy igazi jó könyv!

  Szeretem az olyan történeteket, amik úgy tanítanak, hogy észre sem veszem olvasás közben. Egy kis gazdasági, politikai téma, illem és etikett… ezek mind-mind színesítik a cselekményt.
  „Nem szégyen ezeket nem tudni, hidd el nekem. A szégyen az, ha nincs igényed megismerni eme szabályokat.”

  Két évet vártam, hogy új dolgokat tudjak meg az én kedvenc, imádott Tamássy családomról. Nem kérdés, hogy megérte-e várni rá, de mégis nagyon rossz most nekem. Egyszerűen nem hiszem el, hogy megint itt hagyott a bizonytalanban az írónő. Szerintem direkt csinálja ezt! Szó se róla, Mira Sabo a kínzás nagy mestere! Fantasztikus! ❤

  Tisztelt Tamássy Ábris Tibor!
  Bocsásson meg, hogy meg merem szólítani, de el kell mondanom, hogy mit érzek Ön iránt. Egy szóval ki tudom fejezni: gyűlölöm magát! Öntelt, beképzeld, hatalommániás fehér galléros bűnözőnek tartom. Gazdagította ezt a történetet, remélem a további részekben ez így is marad. Minden jót kívánok!

  Drága Áron!
  Én vagyok az, aki már annyiszor szeretett volna megmenteni és tönkretenni egyszerre. Örültem, hogy most te meséltél magadról. Én már a legelején tudtam, hogy sokkal több van benned, mint ahogy azt sokan hitték. Védtelek, de akkor még nem tudtam, hogy miért is. Most már tudom.

 16. 5 / 5

  rekaboglarka

  Wow ez a könyv se okozott csalódást! Izgalmas szenvedélyes gondolkodásra kényszerít és magával ragad! Ezt a könyvet is imádtam mint az előzőeket!

Értékelés írása