Akció!

Mira Sabo Csábító könyvcsomag (7 akciós könyv+ ajándék táska)

Egy könyvsorozat, ami végzetesen megosztja a könyvrajongók világát.

Szögezzük is le az elején, ez a könyv nem neked való! Lépj tovább, mintha észre sem vetted volna, mintha sohasem láttad volna. Most! Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, akkor kattints vissza a böngészőben, és felejtsd el! Ha mégis kíváncsi lettél és kezded érezni azt a vonzást a tarkódon, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül!

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, szenvedély, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, és mindez  kellően ízfokozva ahhoz, hogy elmerülj a világukban.

Olvasol vagy lemaradsz?

A lebilincselő és felkavaró Birtoklás-trilógia olyan történet, amely a test és lélek legsötétebb mélységeibe, és a luxus leghihetetlenebb magasságaiba repíti olvasóját. Amikor a fiatal, szép és ártatlan Radnay Szófia kedvenc kávézójában belebotlik Tamássy Áronba, a gátlástalan sármos milliárdosba, még nem sejti, hogy élete véglegesen és visszafordíthatatlanul megváltozik.

Ezzel a történettel leléphetsz a valóságból és a hétköznapiságot mellőzve selyem szőnyegeken lépdelhetsz, mesés panorámában bámulva a gazdagságot. És amikor visszafordíthatatlanul elmerültél a tűpontos embersorsokban észreveszed, hogy nem akarod elengedni őket. Keresni kezded az arcukat.

A könyv bevezet a magyar elit exkluzív világába, az írónő merészen és provokatívan ír szenvedélyrő,  szerelemről, politikáról és alvilágról, a családon belüli bántalmazás lélektanáról, és mindenekfelett egy erős és bátor nőről, aki szenvedélyesen megküzd a szabad választás lehetőségével.

A ráadás kötet a Dr. Farkas bárányai pedig az író, egy korábbi regénye.

Leírás:

Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, éhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait.
Mindaddig, amíg végül elérkezik a pillanat, amikor a sok instant kaland után felbukkan a nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen.

Mi van a csomagban?

Hét könyv és egy textiltáska egyedi idézettel. A Birtoklás-trilógia mindhárom része, kedvezményesen, a jelenleg megjelent legújabb kiadásban, továbbá a Fehér Gallér sorozat eddig megjelent részei is és Mira Sabo önálló regénye, a Dr. Farkas bárányai. A hét könyvön kívül pedig egy Mira Sabo idézetes textiltáska is a csomag része.

Ha megtetszettek a Mira Sabo könyvek, nézd meg a cuccok címszó alatt az idézetes ajándékainkat, válassz egy menő textiltáskát a mindennapokra és mutasd meg a világnak, hogy te könyvet veszel a kezedbe. Légy büszke!

 

Csomag dedikálás

  • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Nagy csomag díszcsomagolás

  • EBBEN AZ ESETBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES - UTÁNVÉT NEM!

Értékelés

Még nem érkezett egyetlen értékelés sem

Értékelés írása

Értékelés

Még nem érkezett egyetlen értékelés sem

Értékelés írása