Mozgalmas hónapon vagyok túl

Aktuális Médiamegjelenéseim

Az elmúlt hónap rendkívül izgalmasan telt nálam. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ebben az időszakban több média csatornán is találkozhattál velem.

Beszéltem a Fehér Gallér sorozatról a Birtoklás-trilógiáról, úgy összességében a könyveimről és magamról is persze. Boncolgattuk a romantikus thriller könyvek sikerességének titkát, az írói létezést a jövőt, de a még a forgatókönyvírást is. Besztseller szerzőként a Mira Sabo márka az elmúlt években roppant sikeres lett és ez köszönhető annak a számos média megjelenésnek is amiken volt módom résztvenni.  Csupán néhányat megemlítve a Metropol, a Ridikül, és a BCOOL Magazin oldalán is megjelentem. 

Külön öröm számomra, hogy a Manna Fm, a Mex Rádió és a Klasszik Rádió is felkeresett egy interjúra, amit lent meghallgathatsz.

.            .     .    .    .             

.    .         .            .     

.     

Így írtak rólam a sajtóban:

Mex Rádió interjú hanganyag

Manna Fm beszélgetés Ferencz Gabival

Klasszik rádió interjú

DigitalHungary

Metropol cikk

Vous

Ridikül

Harmonet

Lépés Magazin

Úgytudjuk

PrémiumLap cikk

Szeretnél a könyvet rendelni? A könyvek fül alatt itt: Mira Sabo könyvek vagy keresd a jobb könyvesboltokban és minden online könyvterjesztőnél.

Leave a Comment

Kosár

“Uh, oh, wow.. Letehetetlen”

…, imádtam minden oldalát, már a legelső oldaltól kezdve magával ragadott. Érdekes volt belecsöppenni Tamássyék világába.

Legújabb értékelések