Magyar bestsellerek: Borsa Brown könyvek

A célcsoport érzékenységére játszó történetek lényege a szórakoztatás. Mi más is lehet egy regény célja, mint hogy szórakoztatva ismeretekhez juttasson, legyen bármi is az én érdeklődési köröm.

Persze itt nem állhatunk meg és tovább finomítjuk a gondolatmenetet, mert színre lép a thriller vagy pszichothriller műfaja is a könyveim kapcsán, annak minden sajátosságával.

A romantikus regény vagy szerelmes regény jellegzetességei ugyanis okot adhatnának a pozitívabb befejezés igényére, számomra mégis a kedvencek a thriller regények, azért még a végére tartogatják a lényeget. Így van ez az én történeteimben is.

Mindegy, hogy romantikus maffia könyv, modern romantikus, klasszikus romantikus vagy romantikus thriller, mindegyiknél megfigyelhetjük ugyanazokat a jegyeket, ha a férfi karakteréről van szó.

Míg Borsa Brown Maffia könyveiben egy sármos olasz maffiafőnök a gonosz mégis vonzó férfi karakter.

Hasonló a helyzet az azóta filmé adaptált a Blanka Lipinska 365 Nap című könyve, akinek szintén egy olasz, mocskosszájú maffiafőnök a főszereplője

A Birtoklás-trilógiában pedig egy jól képzett pénzember, örökös, aranyifjú milliárdos életén át szemlélhetjük az osztálykülönbségek, kulturális különbségek, hatalmi játszmák, összeesküvés elméletek nyújtotta lehetőségeket, írói vagy olvasói szempontból persze.

 

Leave a Comment

Kosár

“Uh, oh, wow.. Letehetetlen”

…, imádtam minden oldalát, már a legelső oldaltól kezdve magával ragadott. Érdekes volt belecsöppenni Tamássyék világába.

Legújabb értékelések